生活服务

当前位置: 新网站>>生活服务>>校园生活>>正文
校内住宿及生活设施位置及营业时间

早餐:7:00a.m.-8:00a.m. 午餐:12:00p.m.-13:00p.m. 晚餐:17:45p.m.-19:00p.m.

Business hours for Student Canting on campus:

Breakfast: 7:00a.m.-8:00a.m. Lunch: 12:00p.m.-13:00p.m. Dinner: 17:45p.m.-19:00p.m.

7.校内咖啡厅:

Coffee Shop:

老校区篮球场北侧

Coffee Shop at Old Campus: Basketball Court at Old Campus

新校区图书馆对面

Coffee Shop at New Campus: opposite of the library New Campus

8.超市

Supermarkets

A.老校区东门内大学生超市

University Students’ Supermarket: Colse to East Gate.

B.老校区校门斜对面人人乐超市

Renrenle Supermarket : opposite the south gate of Old Campus, NPU.

C.老校区大唐西市大润发超市

Darunfa Supermarket: No.1 South Road, Tang West

D.新校区校内南餐一楼大学生超市,北门外超市

University Students’ supermarket: 1stFloor, South Canting.

Supermarket: Out of North Gate, New Campus

9.手机卡办理及缴费中心

SIM card center and payment center:

A.老校区中国移动或者中国联通:

a.正禾宾馆对面报刊亭

Newsstand for SIM card and Payment of China Mobile and China Unicom at Old Campus : opposite Zhenghe Hotel

b.老校区南门口

South Gate Old Campus

B.新校区中国移动或者中国联通: 北门外中国移动营业厅

Business Hall of China Mobile: Out of North Gate of the University at New Campus

10.校内医院(不在保险报销的范围内)

University hospital(No reimbursement from the Insurance Company)

老校区校医院:西门内200米往北直走500米左右

University Hospital at Old Campus: go through the west gate of the University and turn left at the first crossing then go straight north for about 500 meters.

新校区校医院:东门外向北100米左右对面

University Hospital at New Campus:go throught the east gate of the University and go north for about 100 meters , then cross the street.

学校周边环境和配套服务设施信息:

著名校外穆斯林餐厅---回民街

Muslim Street: you can take Bus No. 206 or 205 to stop at Qiao Zi Kou or the Drum Tower